Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering CV Lorentz III

Op woensdag 14 maart jl. heeft de Algemene Ledenvergadering van de Coöperatieve Vereniging Lorentz III (digitaal) plaatsgevonden. In de vergadering werd er o.a. gestemd over het lidmaatschap van de vereniging voor de eigenaren van de units in de bedrijfsverzamelgebouwen en over de hoogte van de jaarlijkse bijdrage. 
Van de in totaal 25 gevestigde bedrijven, waren er 14 aanwezig. Nog eens 10 bedrijven hadden een collega-ondernemer gemachtigd om hun stem uit te brengen in de vergadering. Daarmee waren er voldoende leden en stemmen aanwezig om rechtsgeldig te kunnen stemmen.

Tijdens de vergadering werden er kritische vragen gesteld ten aanzien van het capaciteitstekort op het elektriciteitsnet. Er worden door de ondernemers zowel op het gebied van leveren als terug-leveren op het net problemen ervaren. Het bestuur van de CV heeft richting haar leden aangegeven hier op korte termijn  mee aan de slag te gaan met de betrokken partijen om tot een oplossing te komen. 

 

Waarom een bedrijvenkring

Dit is waarom:

VVD-fractie stelt kritische vragen aan de verantwoordelijk wethouder

VVD-fractie Harderwijk-Hierden stelt kritische vragenElektriciteitsstation Lorentz loopt vol.  Niet gek, want de ontwikkelingen op dit bedrijventerrein gaan hard. Er wordt volop gebouwd. Ondernemers op Lorentz III worden geconfronteerd met problemen op het gebied van...

Algemene Ledenvergadering BKH verplaatst naar 7 juli a.s.

ALV BKH verplaatst naar 7 juli a.s.De Algemene Ledenvergadering van de Bedrijvenkring Harderwijk is verplaatst naar woensdag 7 juli a.s. Dit in de hoop dat we elkaar dan daadwerkelijk fysiek kunnen treffen.  Voor een programma in de buitenlucht, een hapje en een...

Bedrijvenkring Harderwijk, Postbus 115 3840 AC Harderwijk
secretariaat@bedrijvenkringharderwijk.nl
KvK-nummer 40094014

 

 

PROFITEER OOK MEE

WIJ LOBBYEN, FACILITEREN, JAGEN AAN, VERBINDEN EN VERSTERKEN ONDERLINGE RELATIES.

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!