Bedrijventerrein Lorentz goed op weg naar energieneutraal bedrijventerrein

 

Zoals ongetwijfeld bij u bekend is zijn we goed op weg om met het BE+ project samen te werken naar een energie neutraal bedrijventerrein Lorentz. Inmiddels hebben ruim 100 gevestigde bedrijven op Lorentz een steentje bij gedragen aan dit uiteindelijke doel door de uitvoering van een gratis energie scan op locatie.

Om het BE+ project extra kracht bij te zetten is besloten het project visueel te maken door middel van de duurzaamheidszuil. Deze duurzaamheidszuil zal symbool staan voor het BE+ project en wordt geplaatst op de rotonde bij Maar Living Walls aan het begin van Lorentz. Op deze zuil is precies af te lezen hoeveel elektrische rijders er zijn, hoeveel duurzame energie is opgewekt, hoeveel CO2 we hebben bespaard en het aantal deelnemende bedrijven aan het BE+ project.

De duurzaamheidszuil wordt gesponsord door BE+, de Rabobank, Bedrijvenkring Harderwijk en de gemeente Harderwijk. In samenwerking met deze partijen organiseren we een feestelijke onthulling van de zuil op 14 november tussen 12.30 en 12.45. Deze onthulling wordt vervolgd door een lunch bij lunchroom Yoolz met geïnteresseerde ondernemers.

De aansluitende lunch is de perfecte gelegenheid om vragen te stellen of om je aan te sluiten bij het collectief door een gratis energiescan uit te laten voeren. Christianne van der Wal, wethouder duurzaamheid zal deze gelegenheid tot haar rekening nemen.

De opening van de duurzaamheidszuil is zonder aanmelding bij te wonen. Voor de lunch bij Lunchroom Yoolz is een aanmelding verplicht. Aanmelden voor deze lunch kan via de website www.duurzaamlorentz.nl.

 

Waarom een bedrijvenkring

Dit is waarom:

Ondernemen is samenwerken

Ondernemen is samenwerken   Het draaide allemaal om samenwerking bij het ondernemersontbijt, afgelopen donderdag 8 november. Broekhuis Volvo was het decor voor deze inspirerende ochtend.  Samenwerking met hogescholen uit de regio, met de lokale en regionale overheid,...

Miljoenenlunch groot succes

Leden bedrijfskringen bespreken miljoenennota   De miljoenenlunch voor bedrijfskringleden van Regio Noordwest-Veluwe en Zeewolde is met honderddertig ondernemers druk bezocht. Traditiegetrouw organiseren de bedrijfskringen de dag na Prinsjesdag een bijeenkomst om de...

Miljoenenlunch op 19 september a.s.

Traditionele Miljoenenbijeenkomst op 19 september a.s.   Het jaarlijkse Miljoenenontbijt is dit jaar een lunch en vindt plaats op 19 september a.s. De bijeenkomst is voor leden van de bedrijvenkringen welke zijn aangesloten bij De Diamant en wordt dit jaar...

Bedrijvenkring Harderwijk, Postbus 115 3840 AC Harderwijk
secretariaat@bedrijvenkringharderwijk.nl
KvK-nummer 40094014

 

 

PROFITEER OOK MEE

WIJ LOBBYEN, FACILITEREN, JAGEN AAN, VERBINDEN EN VERSTERKEN ONDERLINGE RELATIES.

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!