Bedrijventerrein Lorentz goed op weg naar energieneutraal bedrijventerrein

 

Zoals ongetwijfeld bij u bekend is zijn we goed op weg om met het BE+ project samen te werken naar een energie neutraal bedrijventerrein Lorentz. Inmiddels hebben ruim 100 gevestigde bedrijven op Lorentz een steentje bij gedragen aan dit uiteindelijke doel door de uitvoering van een gratis energie scan op locatie.

Om het BE+ project extra kracht bij te zetten is besloten het project visueel te maken door middel van de duurzaamheidszuil. Deze duurzaamheidszuil zal symbool staan voor het BE+ project en wordt geplaatst op de rotonde bij Maar Living Walls aan het begin van Lorentz. Op deze zuil is precies af te lezen hoeveel elektrische rijders er zijn, hoeveel duurzame energie is opgewekt, hoeveel CO2 we hebben bespaard en het aantal deelnemende bedrijven aan het BE+ project.

De duurzaamheidszuil wordt gesponsord door BE+, de Rabobank, Bedrijvenkring Harderwijk en de gemeente Harderwijk. In samenwerking met deze partijen organiseren we een feestelijke onthulling van de zuil op 14 november tussen 12.30 en 12.45. Deze onthulling wordt vervolgd door een lunch bij lunchroom Yoolz met geïnteresseerde ondernemers.

De aansluitende lunch is de perfecte gelegenheid om vragen te stellen of om je aan te sluiten bij het collectief door een gratis energiescan uit te laten voeren. Christianne van der Wal, wethouder duurzaamheid zal deze gelegenheid tot haar rekening nemen.

De opening van de duurzaamheidszuil is zonder aanmelding bij te wonen. Voor de lunch bij Lunchroom Yoolz is een aanmelding verplicht. Aanmelden voor deze lunch kan via de website www.duurzaamlorentz.nl.

 

Waarom een bedrijvenkring

Dit is waarom:

Online bijeenkomst Bedrijvenkring Harderwijk en gemeente Harderwijk

Online bijeenkomst voor ondernemers over coronacrisisDonderdagmorgen 14 mei 2020 opende wethouder Bert van Bijsteren een meet-up bijeenkomst van de Bedrijvenkring Harderwijk. De ondernemers die bij de bedrijvenkring zijn aangesloten konden op afstand de bijeenkomst...

Update fiscale en economische maatregelen voor ondernemers en dga’s

Update fiscale en economische steunmaatregelenHet kabinet heeft sinds 12 maart 2020 een omvangrijk pakket steunmaatregelen gepresenteerd om de Nederlandse economie te ondersteunen. De maatregelen worden continue nader ingevuld en uitgebreid. Hieronder treft u een...

Lancering digitaal loket voor hulp tijdens corona

Lancering ondernemersloket voor hulp tijdens corona Wethouder Bert van Bijsteren en Harderwijker ondernemer Wim Zwaart hebben op vrijdag 17 april een nieuw loket voor en door ondernemers in Harderwijk en Hierden gelanceerd. In een korte vlog gaven zij het startsein...

Bedrijvenkring Harderwijk, Postbus 115 3840 AC Harderwijk
secretariaat@bedrijvenkringharderwijk.nl
KvK-nummer 40094014

 

 

PROFITEER OOK MEE

WIJ LOBBYEN, FACILITEREN, JAGEN AAN, VERBINDEN EN VERSTERKEN ONDERLINGE RELATIES.

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!