Nieuwjaarsbijeenkomst en uitreiking Linnaeusprijs 11 januari

Veldhuis Advies, een financiële dienstverlener uit Heerde, won de Linnaeusprijs 2017. Donderdagavond 11 januari werd de prijs feestelijk uitgereikt, tijdens de Ontmoeting, de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van het bedrijfsleven op de Noord-Veluwe (VNO-NCW Noord-Veluwe, De Maatschappij, Bedrijvenkring Ermelo en Bedrijvenkring Harderwijk). Gastheer dit jaar was de Bedrijvenkring Harderwijk, de locatie was Kok Experience.
Nieuw dit jaar was dat alle partners en kinderen van harte welkom waren. Speciaal voor de allerkleinsten ging het speelparadijs open, er draaide een familiefilm in een van de vele bioscoopzalen en na het officiële gedeelte, was er een gratis spelletje lasergame voor wie dat wilde. Wethouder Pieter Teeninga was enthousiast. “Het zijn de partners achter de ondernemers en de kinderen van de ondernemers die hen elke dag steunen. Een heel goed idee om die ook eens uit te nodigen. En waar kun je ze beter mee naar toe nemen dan naar Kok Experience?”
Voorafgaand aan de uitreiking van de Linnaeusprijs werd aan voorzitter van de BKH Adwin Ploeger, aan wethouder Teeninga en aan Henk Lambooij, de burgemeester van Putten, gevraagd wat voor hen het hoogtepunt was van 2017. “Persoonlijk was dat de geboorte van mijn kleindochter, acht maanden geleden. Voor de regio? Dat de Veluwe weer nummer een staat, de Noordzee voorbij”, zegt Lambooij. Voor Teeninga waren dat de ontwikkelingen in het Waterfront en de enorme boost die de woningbouw het afgelopen jaar kreeg met onder meer het Waterfont en Harderweide. Ploeger is trots op de realisatie van de camerabewaking en kentekenregistratie op bedrijventerrein De Tonsel. “Dat was een grote wens van bedrijven aldaar. Een wens waar we lang over onderhandeld hebben. Wat we ervan geleerd hebben? Dat je geduld moet hebben en tegelijkertijd soms flink ongeduldig moet zijn.”
Na de korte terugblik was het tijd voor de uitreiking van de felbegeerde ondernemersprijs. Henk Lambooij las het jurycommentaar voor: “Een grote sociale maatschappelijk betrokkenheid, de kwaliteit van het product en het positieve personeelsbeleid waren redenen om Veldhuis Advies als winnaar uit te roepen.” Bob Veldhuis, die de prijs in ontvangst nam, verhaalde over de breed gedeeld missie van het bedrijf. “Wij streven ernaar een duurzame bijdrage te leveren aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen in alles wat wij doen.” Veldhuis vertelde over het succes van het bedrijf, “een jaarlijkse omzet van vijftig miljoen euro” en over floreren in tijden van crisis. “Wij hebben onze medewerkers ook in financieel mindere jaren nooit als kostenpost gezien, maar hebben ze juist in de crisis gestimuleerd in hun ontwikkeling.” Het gevolg. “Mensen die bij ons willen werken, die geloven in het bedrijf.”

Waarom een bedrijvenkring

Dit is waarom:

Terugkoppeling inloopmiddag verkeersmaatregelen Lorentz

Terugkoppeling inloopmiddag Lorentz I   Tijdens een inloopbijeenkomst op 13 december 2018 bij Dries van den Berg heeft de gemeente in samenwerking met BKH een aantal ideeën gepresenteerd om de verkeersdoorstroming en de verkeersveiligheid op Lorentz te verbeteren. Het...

Geslaagde nieuwjaarsreceptie en uitreiking Linnaeusprijs 2018

Geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst en uitreiking Linnaeusprijs 2018   Alex van den Brink van Transportbedrijf Steven van den Brink en Zonen BV uit Ermelo won donderdagavond 10 januari de Linnaeusprijs 2018. Deze felbegeerde ondernemersprijs werd feestelijk uitgereikt...

Bedrijvenkring Harderwijk, Postbus 115 3840 AC Harderwijk
secretariaat@bedrijvenkringharderwijk.nl
KvK-nummer 40094014

 

 

PROFITEER OOK MEE

WIJ LOBBYEN, FACILITEREN, JAGEN AAN, VERBINDEN EN VERSTERKEN ONDERLINGE RELATIES.

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!