COLLECTIEVE BEVEILIGING


Collectieve Beveiliging

De collectieve beveiliging op onze bedrijventerreinen wordt uitgevoerd door Securitas. Securitas is met een eigen vestiging permanent aanwezig in Harderwijk. Hierdoor zijn de aanrijtijden kort. Voor meer informatie of operationele zaken kunt u contact opnemen met Bart de Vries, operationeel manager, te bereiken via 06 51 56 30 66. 

Politie, Brandweer, Securitas, Gemeente en de Bedrijvenkring Harderwijk werken samen om de veiligheid op de bedrijventerreinen te waarborgen. Alleen door gezamenlijk de schouders eronder te zetten kan criminaliteit een halt worden toegeroepen. Al onze bedrijventerreinen zijn KVO-gecertificeerd. 

Vanaf juli 2021 wordt de collectieve beveiliging op de meeste van onze terreinen ondersteund door camerabewaking. Meedoen is belangrijk, omdat u dan in geval van incidenten kunt beschikken over camerabeelden. Niet-leden die over de beelden willen beschikken zullen daarvoor eerst lid moeten worden van de vereniging. 

Meer informatie? Neem contact op met Etienne Schiffelers van St. Parkmanagement Harderwijk via 06 15829057 of per mail via info@deparkmanagers.nl 


Terug